Nyt on aika kaivaa kamerat esille ja suunnata kohti kevättä!

Pimiö ja studioyhteisö Auroran Valo järjestää valokuvauskävelyn ja iltamat kaikille valokuvista, kameroista sekä pimiö- ja studiotouhuista kiinnostuineille. Kävelyreitti kulkee Espoon Järvenperän Träskändanpuistossa.

Aloitamme photowalkilla noin klo 12.00 ja n. 1,5h kävely- ja kuvauslenkin reittinä toimivat Träskändanpuisto ja viereinen luonnonsuojelualue. Upean kartanon ja kartanonpuiston lisäksi ihan lähiympäristössä riittää kuvattavaa.

Loppuilta viihdytään sitten sisätiloissa, Espoo Art:in kerroksessa. Samalla pääsee tutustumaan Auroran Valon Pimiön ja studiotilan puitteisiin.

Tarjolla on suolaista ja makeaa purtavaa sekä mahdollisuus hoitaa haluamansa juomat ennakkotilauksena paikan päälle. Muutoin ei tarvitse ilmoittautua ja tilaisuus on maksuton. Myös talon sauna lämpenee!

Aikataulu:

12:00 Photowalk, lähtö Auroratalon kulmalta, puiston laidalta
n. 13:30 paluu lähtöpisteelle ja Auroratalon 2. kerrokseen
14:00 – n. 18:00 rentoa yhdessäoloa, pimiön ja studiovarustuksen esittelyä, naposteltavaa
18:00 -> bussilla Leppävaaraan ja jatkot esim Ravintola Basessa.